GASMETEN / MultiRAE "Gasmetingen tijdens bodemsanering"

Huurinformatie Het huren van meetinstrumenten kan onder andere een interessante optie zijn wanneer u binnen uw bodemsaneringsprojecten kortstonding of voor langere periode een meetinstrumenten nodig heeft. 

Wij bieden u de mogelijkheid tot huren en wij willen u hierbij dan ook graag van dienst zijn.

Naar eigen behoefte zijn er verschillende mogelijkheden in de huur. U kunt voor ieder gewenste periode hoogwaardige meetapparatuur van ons huren en wij denken graag met u mee zodat u kunt werken met het beste meetsysteem.

Ook is het mogelijk dat wij de apparatuur persoonlijk bij u langs brengen zodat u vooraf een instructie van ons krijgt. Maar ook tijdens de huurperiode staan wij altijd voor u klaar. Of heeft u de mogelijkheid om direct een terugkoppeling te krijgen van 1 van onze HVKer's.

Huurprijs per Week:

200 euro EXCL BTW

Voor een langere periode kunnen wij u een andere tarief aanbieden.

Vraag via naar de huurvoorwaarden.

INFORMATIE MULTI RAE

De MultiRAE is de meest geavanceerde draadloze, draagbare, chemische detector op de markt. Naast de geavanceerde PID-sensor voor vluchtige organische stoffen (VOS), ondersteunt de MultiRAE meer dan 30 elektrochemische, NDIR-, en katalytische sensoren om tot nog vijf aanvullende bedreigingen te detecteren, waaronder toxische en brandbare gassen, zuurstoftekort of -verrijking, en kooldioxide.

Draadloze mogelijkheden van de MultiRAE verhoogt de bescherming van werkenemers door veiligheidspersoneel vanaf elke locate en in ral-time toegang tot instrumentmetingen en alarmstatu te geven voor een betere zichtbaarheid en een snellere reactie op incidenten.

Belangrijke kenmerken: